Centrale Telefonice

posted in: Servicii | 0

Instalari centrale telefonice

Gimar Microtech ofera pachetul complet privind  achizitia si punerea in functiune a sistemului de comunicatii ce va deservi afacerea ta.

Implementam solutii de telefonie clasica: centrale telefonice pentru birouri mici si resedinte, platforme de capacitate medie/mare, centrale telefonice wirelesssau telefonie VoIP (Voice Over IP).
Telefonia Voice over IP permite comunicatii la distanta si este ideala pentru companii avand mai multe sedii. Acestea pot efectua convorbiri intre sedii, fara costuri suplimentare, utilizand conexiunea la internet deja existenta. Se pot conecta intre ele centrale telefonice sau se pot instala direct terminale Voice over IP.

Realizam retele structurate cu configuratii flexibile in functie de necesitatile fiecarui spatiu: birouri, cladiri, hale de productie.

Centrala telefonica se poate integra cu sisteme de conferinta, voicemail (mesagerie vocala), Call Recording (inregistrarea convorbirilor), Call Center sau aplicatii software: Customer Relationship Management, operatoare PC, monitorizare convorbiri telefonice.

De la Gimar Microtech cumperi echipamentele dar si valoarea adaugata de catre echipa noastra: consultanta privind achizitia, instalare si programare centrale telefonice, training privind utilizarea, service garantie si postgarantie.

Service centrale telefonice

Interventii si reparatii centrale telefonice, executam in baza unei solicitari telefonice si a unei comenzi ferme.
Ne suni si ne comunici modelul si capacitatea centralei telefonice in functie de care se stabileste pretul pentru deplasarea si interventia unui tehnician :intre 30 si 50 euro.
Pentru a te programa pentru o interventie asteptam apoi comanda ta ferma pe mail : office@gimarmicrotech.ro