Inchiriere de Copiatoare A/N si color incepand de la 15 Euro

posted in: Servicii | 0

Oferim spre inchiriere copiatoare si multifunctionale A3 si A4, alb/negru si color, in conditii foarte convenabile pentru dvs. Oferta este valabila numai pentru persoane juridice.
Astfel, nu mai trebuie sa aveti grija printarii in firma dvs., noi ne ocupam de tot: mentenanta si service, consumabile si piese de schimb, toate sunt incluse in chiria echipamentelor!

Echipamentele sunt performante si in stare perfecta de functionare. Marca pe care o oferim spre inchiriere este Kyocera.

Avantajele utilizarii de copiatoare inchiriate sunt:Un copiator performant este scump. De asemenea, dupa ce iese din garantie, veti avea costuri suplimentare de mentenanta si service. In schimb, daca il inchiriati, costurile se repartizeaza in timp.

  Un copiator performant este scump. De asemenea, dupa ce iese din garantie, veti avea costuri suplimentare de mentenanta si service. In schimb, daca il inchiriati, costurile se repartizeaza in timp.

  Platiti cat printati! Astfel, in chiria lunara a echipamentului sunt incluse numai paginile printate, de la 0,009 euro + TVA, copia alb/negru si 0,09 euro + TVA, copia color.

  Facturile cu servicii de inchiriere copiatoare sunt deductibile integral.

  Economisiti timp, pentru ca nu mai trebuie sa comandati consumabile, iar mentenanta si service-ul sunt asigurate de noi, fara sa fie un stres suplimentar pentru dvs.

Daca se defecteaza, echipamentul va fi reparat sau schimbat fara costuri suplimentare pentru dvs.
Garantam prin contract timpul de interventie in caz de defectiune a echipamentului.

Doriti sa inchiriati un copiator? Va rugam sa completati formularul de mai jos:

Datele personale vor fi folosite pentru a procesa comanda, pentru a-ți susține experiența pe acest sit web și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.